Thursday, May 24, 2012

sedap tetap sedap...

Sekali pandang macam biasa je. Macam dah pernah tengok paper cup ni ya tak...? Dua tiga malah empat kali pandang pun dok serupa tu juga, takda apa beza punnn...


Takpa, mai aku pusin' sikit paper cup ni. aaa tu diaaa....nampak tak bezanya. Tak nampak juga? Oklah bezanya kat bawah, sebelah kiri. Paper cup Milo Sejuk sebelum ni takda log/tulisan ProtoMalt tetapi yang baru ni ada. Ahaaa...itulah perbezaanya. Tapi jangan risau, rasanya tetap sama, tetap best.....



oh ya...kalau nak tengok perbezaanya dengan paper cup yang dulu, kenalah cari kat posting lama nooooo...


2 comments:

iaryylr said...

Jom minum milo :)

fairus said...

YA.. MEMANG ADA PERBEZAAN IAITU MILO SEJUK.. KALAU PANAS2 DAPAT MILO SEJUK, PASTI MENYEGARKAN..