Saturday, May 26, 2012

Optimus Prime dan Air Asia...

Sewaktu adik ipar aku naik Air Asia hari tu, aku ada pesan minta belikan playing cards Air Asia. Tak sangka pula dia belikan versi special Transformers Dark Of The Moon. Lagi bagusss, hahaha. Terima kasih nooo...







4 comments:

iaryylr said...

kalau tak pun saya ada, tapi tak ada jual pula masa itu, terpinga pinga lagi pramugara pramugari sedang ada dalam katalog jualan atas kapal

Koleksi Aku Punyer!!! said...

cun2...mmg cun sebab ada transformer...

fairus said...

APA LAGI.. DAH BOLEH BUKAK MAIN BLACK JACK.. HEHE.

Spallan said...

iaryylr...tu la dia bro, selalunya asyik takde je, bila ada....keluar pula yang ada optimus prime, ok sangat la tu...

Koleksi Aku Punyer!!!...hehehe sangat cun

fairus...aduuuuh, sayang pula nak buka...hahaha