Tuesday, May 22, 2012

merah...hijau...pink

Jalan punya jalan punya jalan, ternampak la pula iklan bawah ni. Ahaaa..... tin susu Dumex sempena ulangtahunnya yang ke limapuluh empat, agak menarik juga kalau di buat koleksi. Tapi siapalah pula yang boleh tolong perabih susu yang akan dibeli nih? Hehehe...bak kata pepatah, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Jadi, nakkan tin punya pasal, aku pun buat le beberapa panggilan talipon mencari pengguna susu yang berpotensi...



...dan hasilnya? Yeahhh, aku berjaya kumpul ketiga-tiganya.








Tin pink ni lain sikit, depan belakang ada gambar...



...pesanan dari Dumex


Foto tiga beradik Dumex...


5 comments:

fairus said...

BARU PERASAN IKLANNYA DI TELEVISYEN MALAM TADI.. DAH MASUK DALAM KOTAK JUGA... HEBAT.. HEBAT..

edilelly said...
This comment has been removed by the author.
edilelly said...

terbaik bro.. member ada bg tau petang semalam mengenai tin ni.. tgok2 dalam blog dah post benda ni.. tahniah dah ada 3 warna..

DINEE said...

anak saya minum dumex dupro..tak layak nak dapat tin ni..umur xcukup lagi..kene la tunggu clearance stok kat supermarket..itupun kalau ada lagi la...apa pun limited edition memang best

Spallan said...

fairus...hehehe, bergerak pantas

edilelly...tq bro

DINEE...slow and steady, kalau dah jodoh tak ke mana :)