Tuesday, January 8, 2013

'12 Camaro ZL1

 '12 Camaro ZL1
dari siri HW Garage












4 comments:

iaryylr said...

ya! siri 2013 dah masuk kotak! semalam terjumpa seorang uncle umur mungkin sekitar 50an, dia tegur iaryylr sebab iaryylr sedang membeli siri 2013, banyak dia kongsi maklumat, siap info siri terbaru tresure hunt ada 3 biji kat jusco, juga beberapa tempat yang ada less termasuk di popular... bukan saja cerita hotwheel malah matchbox... uncle tu dah pusing banyak pasaraya dalam 1 hari...

Spallan said...

pergggh, untung dapat jumpa dengan old-timer bro, banyak pengalaman, bertimbun tips. mana ada lubang, confirm dia tau, semua area kira covered. treasure hunt atau superized, semua dia ada.... takpa bro, kita berlari-lari dulu, mudah-mudahan satu hari nanti kita dapat berjalan-jalan macam dia... :)

iaryylr said...

ya bro, semalam juga untong jumpa uncle lain pula, dia beri banner coke dan pembuka botol macam dalam face book, katanya baik beri collector simpan dari dia simpan untuk buat apa, cuma tukar dengan RM5 dalam koleksi... senyum tak terkata :),

Spallan said...

ok sangat la tu bro, dapat banner & pembuka botol coke, susah mau dapat tu. kadang-kadang tuannya sendiri nak simpan buat collection, tapi kalau dia trade dengan barang yang kita ada, kira on saja. syabas bro...