Thursday, January 17, 2013

Batman Live Batmobile

Batman Live Batmobile
dari siri Batman - HW Imagination 2013



 











2 comments:

iaryylr said...

hari saya dah beli satu kete classic tv series BAT mOBILE 62/250, SIRI hw iMAGINATION, tapi tak ada pula yang ini... nak kena cari jugalah nampaknya bat mobile nie :)

Spallan said...

yang ni keluar sebelum batmobile classic tv series tu bro. susah juga nak dapat ni, asyik habis je. saya pun beli ni kat internet (fleamarketplaces). Itu pun nasib baik menang bidding, kalau tak lambat lagi le nak dapat....hehehe.