Tuesday, June 11, 2013

...bukan yang ada mainan free

Kat kedai hijaukuning hujung minggu hari tu, ada pula offer istimewa cokelat Kinder Bueno ni. Harga special katanya...


Tapi, yang special bagi aku adalah beg  Kinder ni...hahaha. Macam memanggil-manggil minta di bawa balik. Jadi kena la beli dua pek yang atas tu...



4 comments:

Goh LinLin said...

Very d cantik ! .Kalau pegi obersee pon x dpt benda cam ni. Freebies scene kat Msia mmg happning :)

shootbirdhero said...

Free gift ni on pack ke atau redeem kat counter? kena dapatkan satulah!

Kit_LiuBei_97 said...

yang dapat mainan free tu Kinder Joy (dalam pek) haha......

Spallan said...

Goh LinLin...susah nak puaskan hati pengguna Malaysia, produk kena cun free gift kena best, hehehe

shootbirdhero...yang ni redeem kat promoter bertugas

Kit_LiuBei_97...yeahh betul tu, hadiah dalam telur