Monday, June 3, 2013

mana pi kad giro aku...

Hangat diperkatakan dalam sebulan dua yang lepas....yeahhh, itulah dia, keluaran khas dan edisi terhad tabung tin Bank Simpanan Nasional dalam bentuk van (bank bergerak). Teringat aku masa di asrama dulu. Bila time van ni datang je, mula la sibuk nak pergi beratur. Belum tentu duit ada dalam buku akaun tu....hahaha.

Ok, bagi mendapatkan tabung tin ekslusif ni, macam-macam cara yang aku dengar. Ada yang kata kena buka akaun remaja baru boleh dapat satu. Ada yang kata boleh beli di BSN. Tapi yang paling senang, boleh beli kat member FB...selagi stok masih ada. Dan inilah dia sebiji yang berjaya ditawan...

















8 comments:

Goh LinLin said...

Waaaahhh !!!! Cantikkkk !!!! Nak cuba dpt =)

Spallan said...

cuba...jangan tak cuba. memang cantik ni. :)

nikths said...

No no.plet didaftar ke palsu?

Spallan said...

nombor plet takpa bro, mau try dapat itu password peti besi...pakcik kayooo, hehehe

Spallan said...

nombor plet takpa bro, mau try dapat itu password peti besi...pakcik kayooo, hehehe

iaryylr said...

aduh best nya! baru tahu lah bro!

Norhayati Amat said...

ada lagi ke stok tabung nie ye. saya berminat hendak dapatkan. yati - 012-7404504

Spallan said...

salam...minta maaf ya, buat masa ini saya belum bersedia untuk menjual payung ni. dah ready nak jual nanti saya contact (stok ada...)