Thursday, June 6, 2013

Space, The Final Frontier.....

Aku ni memang kaki juga bab Star Trek ni tapi malangnya, setelah beberapa minggu ditayang di pawagam, baru semalam aku dapat tengok Star Trek: Into Darkness. Memang best. Teringat pula aku kat set Star Trek aku yang satu ni. Dikeluarkan oleh Playmates pada tahun 1993, ia merupakan set International Edition dengan nombor siri 014774. Cuma, ini versi William Shatner le, bukannya Chris Pine...






Geng kat Bridge Enterprise...






Captain Kirk



First Officer Spock



Lieutenant Sulu



Chief Engineer Scott



Dr McCoy



Lieutenant Uhura



Ensign Chekov



Aksesori...



Stand untuk crew Star Trek...



Phaser dan Communicator...



Star Trek terkini...
(sumber dari internet)


Star Trek terdahulu...
(sumber dari internet)


Star Trek aku...



...Respect The Chair...


2 comments:

Goh LinLin said...

Kagum! Kalo i , i dah lama bukak dan start main ...oop...i mean testing =)

Spallan said...

lama juga belajar ilmu untuk manahan gerammm, kalau tak dah lama kena "test" semua ni...hahaha