Friday, May 31, 2013

kwiyomi vs up up and away...

Dua tiga hari yang lepas aku telah ke kedai ayam goreng...sehingga menjilat jari. Wah...ada produk baru rupanya, burger ayam Korean. Pada kertas lapik tray pula siap ajar cara nak buat aksi cumil Kwiyomi lagi. Hebat...


Hahaha...tapi itu semua bukanlah tujuan sebenar aku ke situ. Kalau diikutkan, nak makan ayam goreng pun bukanlah tujuan utama kenapa aku singgah ke kedai pakcik Sanders pada hari itu. Haaa...sebenarnya aku ke situ untuk dapatkan ini...



Sebaik mendapat info dari blog Gostan Sikit, keesokan tengaharinya aku pun teruslah ke kedai ayam goreng kesukaan ramai ini. Syaratnya, kenalah beli set khasnya, baru boleh dapat payung Superman ni. Sebab ada dua design, kenalah beli dua set chickadees...hahaha.

Design pertama...
logo Superman






Design kedua...
Superman tengah posing terbang







Butang untuk membuka payung.
Wow...rupa dah macam batu cincin Lex Luthor pun ada,hahaha...



Iklan berdiri,
promosi movie combo-nya.


6 comments:

Goh LinLin said...

Wahaha...sudah dpt leh :p

iaryylr said...

Ini yang saya juga nak dapatkan.... geram saja....

Spallan said...

Goh LinLin...yeahhh, sudah dapat dan sudah kenyang, hahaha...

iaryylr...harusss dapatkan bro, sebelum kehabisannn

Konfederasi Anak Watan said...
This comment has been removed by the author.
Konfederasi Anak Watan said...

hello..just to ask..sudi tak jualkan payung yang design superman terbang tu pada saya? jika sudi,brape harga yang kamu mahu? gf saya hilang payung ni n dia sayang sangat payung tu..please watsapp me at 011 267 81348 if you're willing to sell it to me..thank you.. - Haris

Spallan said...

hi...minta maaf ya, buat masa ini saya belum bersedia untuk menjual payung ni. terima kasih kerana berminat.