Thursday, May 30, 2013

...M.Nasir pi mana?

Ini dia duta terbaru KitKat, Zizan Raja Lawak. Aku mula perasan masa tengok siri Raja Lawak yang sedang ditayangkan di Astro. Apasal banyak benor KitKat kat show tu? Ada mug KitKat la, ada display KitKat la, tema KitKat la. Ooooo...KitKat ni sponsor juga rupa-rupanya. Ok le tu, kita tunggu je la kot-kot ada souvenir baru dari KitKat dan duta barunya. Dulu masa M. Nasir ada fridge magnet frame kali ni apa pula? Apa-apa hal kita layan dulu iklannya...





5 comments:

Kit_LiuBei_97 said...

!? Kamu dapat!!! Minta ke cabut!? Saya pernah nampak tapi saya tak dapat ambil kerana sudah ditampal ketat-ketat......

shootbirdhero said...

M Nasir tgh tunggu KITKAT CLASSIC kut. hahaha.

Spallan said...

Kit_LiuBei_97...tertanggal yang ditinggal :)

shootbirdhero...menarik tu kalau ada, hehehe

Kit_LiuBei_97 said...

Yessss! Saya dapat 2 keping iklan yang Zizan panjat punya... esok saya post......

Spallan said...

syabas...dapat juga