Saturday, May 4, 2013

sudah tengok ini cerita...?

Poster...oh...poster, macam mana lah aku nak hilangkan kesan lipatan mu itu. Bila aku frame-kan nanti, kat mana pula aku nak gantung kamu ni...? Ahhh...gantung dalam blog aje lah, jimat space dan tak berhabuk.....


Jurassic Park: The Lost World



Men In Black



Batman & Robin



Alien



Chinatown



Serpico



Trainspotting



Jurassic Park: The Lost World
(yang ni serious punya besaq, kena panjat kerusi bila ambil gambaq. tengok saja lighter sebelah kanan tu...)


2 comments:

iaryylr said...

aduh bro kenapa berlipat, memang dapat camtu ke?, apapun syabas memilikinya, memang simpan dalam blog tak berhabuk, he he he!

Spallan said...

dapat dah memang macam tu bro, mau kena gosok seterika macam duit kertas...hahaha. dalam blog, simpan apa pun selamat, tak berhabuk, tak berkarat...hehehe