Wednesday, May 29, 2013

...bukan beg Samantha Schubert atau Maya Karin

Dalam kehangatan sambutan ulangtahun Nescafé yang ke tujuhpuluhlima, tiba-tiba muncul pula beg ni, beg Nescafé Ipoh White Coffee. Ok, ceritanya begini... Sewaktu berajalan-jalan di kedai hijaukuning, aku ternampak akan booth Nescafé Menu. Ingatkan takda apa-apa special, sekadar promo ayaq kopi saja. Jadi aku pun singgah le nak sample secawan. 

Bila aku sampai kat booth tu, ada pula tersusun lebihkurang duapuluh tin kosong di mana di dalamnya tercatit souvenir-souvenir yang boleh dimenangi. Aikkk... apa pulak ni. Jadi, aku pun terus le minta di tunjuk souvenir yang ditawarkan dan bertanya macamana aku boleh dapatkannya. Lepas tu, bak kata orang putih sebelah rumah..."the rest is history mate".






3 comments:

Goh LinLin said...

Waaaahhh!!!! Suka sgt ! Very retro. Kena cari ni

shootbirdhero said...

suka dgn warna khaki bersama merah. macam beg kertas kedai runcit masa silam.

Spallan said...

Goh LinLin...yeahhh, kena dapatkan juga, hehehe

shootbirdhero...warna-warna nostalgia