Friday, May 3, 2013

...jom la breakfast

Dari jauh, ku perhatikan lori-lori hijau ini. Apakah agaknya muatan yang di bawa...



Ku beranikan diri.
Ku hampiri.
Satu...



 ...persatu,
dari belakang.



Dari hujung sebelah sana.
Ku perhati lagi
...ahhh, sudah di buka.



Yang ini
memberikan minuman...



...dan yang ini?



Haaa...breakfast percuma lagi.



Berlokasi di Jaya One Petaling Jaya, pagi-pagi lagi aku dah sampai, breakfast free la katakan. Mana la tau, kot ada souvenir menarik, ok juga la kan?



Tu dia, sarapan-in-a-bag dah sedia untuk diedarkan. Tukang edar je belum kelihatan. Tukang makan dah stand-by nak beratur...hahaha.



Apa mungkin ini souvenir-nya?
Menarik, memang menarik...



Yezzza...sesi suaikenal dan ambil makanan dah nak bermula. Lepas dapat pek makanan, bolehlah ke lori hujung tu untuk dapatkan minuman milo sejok .....nyamannn.



Tapi, ada syaratnya. Kena tulih dulu sarapan kegemaran kita kat papan putih ni, baru boleh pi beratoq...hahaha.



Yeahhh...sudah dapat satu...



Isinya...



TQ


3 comments:

iaryylr said...

aduh, macam macam milo sekarang ni :)

Goh LinLin said...

Milo kena ambush haha...

Spallan said...

iaryylr...macam-macam sangat, fening la, fening la...

GohLinLin...memang kena attack milo ni, hahaha