Saturday, May 11, 2013

...susu satuuu

Hari tu aku ada test susu EveryDay ni.
Boleh tahaaan. Sejuk dan menyegarkan.



Tapi, yang sebenarnya, apa saja yang Cik Amoi bagi cuba, baik minuman ka, mee ka, biskut ka, biar roti sekali pun, semuanya sedap. Tak tahulah kenapa. Bila dah beli sendiri, bawa balik dan makan/minum, nikmatnya ada kureng sikit.....hahaha.



Macamana pun, setiap kali lepas test, mestilah mau souvenir-nya. Jadi aku mintalah papercup ni barang sebiji dua buat kenang-kenangan.



Namun, bukan setakat papercup saja yang aku dapat hari tu. Kata Cik Amoi, oleh kerana aku sudi mencuba produknya, aku juga dapat kertas special macam kat bawah ni. Katanya boleh guna buat coretan istimewa buat ibu tersayang.


Dan bukan sekadar itu saja, bila beli pek besarnya, dia bagi pula fridge magnet ni. Tapi satu saja la, nak lebih tak boleh...hahaha.

5 comments:

shootbirdhero said...

Bro,kena guna cawan kecil yg bagi tu baru sedap.....hahaha

Kit_LiuBei_97 said...

Selamat Hari Ibu terlebih dahulu haha

Spallan said...

shootbirdhero ~ betul tu bro, mungkin itulah rahsia bagi mendapatkan rasa sebenarnya...hehehe

Kit_LiuBei_97 ~ yeahhh

nikths said...

syabas.Beli 2 air kotak dutch lady kat stesyen minyak petronas pun dapat keychain seakan kotak air DL.

Spallan said...

menarik tu bro...