Thursday, May 23, 2013

...tak boleh makan ni

Mug Cadbury dengan warna dan bentuk seperti cokelatnya yang baru dikepak dari bungkusan. Mmmmm...kalau tengah sopan, kepak le elok-elok, kalau tengah takda orang dan takde nak share-share...tokak je sampai habis, hehehe. 







4 comments:

Goh LinLin said...

Waaaahhh!! X de tip camne nak dpt nih ke? ;P

shootbirdhero said...

i thought it was a real chocolate....hahaha

iaryylr said...

waduh, macam coklat leleh keluar dari mug, best bro best dan syabas!

Spallan said...

Goh LinLin...ini lama punya, hujung 90an. kalau tak silap (dah lupa), collect wrapper dan claim melalui pos

shootbirdhero...kalau ada sebesar tu, puas makan, hehehe

iaryylr...hahaha, cokelat cair ....best tu