Saturday, May 18, 2013

...kasi cuba dulu

Baru dapat nih. Design baru. Rasa?
Ok, masih macam dulu...betul-betul "kaw".




Yang ni, tak pasti pula
samada design baru atau tidak....hmmm.




Ini confirmed baru. Belum pernah jumpa lagi sebelum ni. Oleh kerana tengah promo dan ada diskaun sikit, terus aku angkat dua kotak...dan beberapa papercup sekali harung, hehehe.



4 comments:

shootbirdhero said...

Bro,soya hitam ni memang best dgn bau kacang yg wangi dan pekat.

Spallan said...

betul sangat bro, harummm. pekena chilled dalam gelas kaca tanpa straw...aduuuuhhh, nyamannn

Kit_LiuBei_97 said...

wah ada juga cawan kertas......
baru-baru ni je saya dapat cawan kertas F&N Clearly Citrus, tapi bukan baru punya, yang sudah dituang air dan digunakan (bukan dari tong sampah la)......

Spallan said...

minta saja yang baru dari promoter, biasanya diorang bagi :)