Wednesday, September 25, 2013

...peraduan tanpa borang

Sedang aku asyik melayan perasaan berjalan-jalan di pasaraya, tiba-tiba terserempak pula dengan booth ni. Hmmm...cabaran Nescafé Ipoh White Coffee. Macam menarik...


Aku pun mendekati dan diterangkan bagaimanakah permainannya. Nampak nombor digital warna merah sebelah kanan tu? Haaa, sudah dua ratus enampuluh peserta yang mengambil bahagian. Boleh tahan...


Ok, permainannya mudah saja, aku kena minum dua cawan air kopi. Satu yang sebelah kiri tu (sila lihat gambar di bawah) dan satu lagi yang di sebelah kanan. Kemudian aku kenalah teka, yang mana satukah Nescafé Ipoh White Coffee dan yang mana satu bukan.


Hahaha...tanya kaki Nescafé macam aku ni, senapas je la aku teka, dan of course le jawapan aku tepat, padu lagi jitu.


Dan hadiahnya...
sample Nescafé Menu tiga beradik ni.


...ingatkan boleh menang sebahagian daripada dua perpuluhan enam juta tu, hehehe.


5 comments:

Goh LinLin said...

Suka baca pos roadshow sebegini. .p.s.tahniah, u dah dpt semua can # !

Spallan said...

thank you....
and, roadshow memang best, macam-macam souvenir ada, mau berani saja...hehehe

Mun Kit Tee said...

Macam best je... teka dan terus dapat hadiah......

Spallan said...

memang best, soalan pun senang dan sedap...hahaha

Wak Gelas said...

bestnyer dapat hadiah kanns.,eHHEe