Tuesday, September 17, 2013

...takde kena-mengena dengan cerita Twilight

Pertama kali aku tahu pasal ni, aku jumpa di facebook Jacob's. Mum's Little Secrets, merupakan sebuah buku yang mengumpulkan bermacam-macam petua serta tips dalam menjalani kehidupan harian, dan ia diberikan secara percuma. Ahaaa.....percuma, I Like.


Namun ada syaratnya. Aku kenalah beli produk Jacob's yang (minimum) bernilai limabelas ringgit, download borang bawah ni, isi dan pos sekali bersama resit (bukti pembelian) ke alamat yang ditetapkan dan tunggu...


(eh...ada pula borangnya di pasaraya,
penat aku print je...hahaha)


Tak sampai pun seminggu,
bukunya pun sampai. Cepat juga ya...


Sedikit prakata...


Dan seterusnya, penuh dengan petua dan tips sampai ke mukasurat terakhir. Ni aku bagi sedikit contoh...







Oklah, bagi yang berminat nak dapatkan buku ni, ikut sajalah syarat-syarat seperti aku cakap tadi. Tapi kena cepat, ada duapuluh ribu naskah saja tau...


2 comments:

Iaryylr yylriar said...

ooo ingatkan amik kat pasaraya terus :). Tq Bro! . Syabas! :)

Spallan said...

no problem bro...cheers