Tuesday, July 13, 2010

...habis dah World Cup I

yaaaaa, akhirnya demam world cup sudah pun reda
kita pun dah tahu siapa pemenangnya, siapa juaranya
tiada lagi tidur lambat, atau pun pergi kerja terlewat
tak perlu lagi ke mekdi, semata-mata nak tengok kat tv HD

marilah rakan, marilah taulan
semua dah kembali mengupdate halaman
bagi yang sempat singgah di sini
ada la sedikit koleksi yang hendak dikongsi...



inilah dia rupa minuman kegemaran dunia
yang diperagakan di pasaraya-pasaraya
sempena musim world cup



*
six-pack coke edisi world cup 2010
bersama iklannya



*
coke world cup six-pack dan...


jadual perlawanan



iklan coke yang diselitkan pada rak-rak yang
memperagakan minuman sukaramai nih






iklan card besar yang mengajak kita join peraduan
"Menangi tiket ke 2010 FIFA World Cup"



*
coke dan sprite world cup 2010


perbarisan lintas hormat...



...anda menang apa?




1 comment:

iaryylr said...

wah banyak tu, stok simpan tu, stok Raya pun boleh juga...