Saturday, July 10, 2010

Jurassic Park I

Jurassic Park adalah filem arahan Steven Spielberg yang telah diadaptasikan dari sebuah novel oleh Michael Crichton. Filem ini telah ditayangkan pada tahun 1993 dan mendapat sambutan begitu memberangsangkan. Punyalah power cerita ini hinggakan dua sekuel telah terhasil iaitu The Lost World: Jurassic Park (1997) dan Jurassic Park III (2001), cuma yang last tu bukan dari Spielberg atau Crichton.
*
Ok, rasanya tak perlulah kot nak diterangkan jalan ceritanya sebab dah tentu ramai yang dah tahu kan. Jadi kita layan sajalah beberapa komik (covers) Jurassic Park keluaran Topps ni. Ok juga tengok artwork dinosaur sekali-sekala...















2 comments:

iaryylr said...

wah menariklah koleksi ini, banyak koleksi saudara yang unik-unik..

Spallan said...

terima kasih bro, saya memang suka collect movie-related items, menarik untuk dibuat koleksi.