Tuesday, July 13, 2010

...habis dah World Cup II

Ini pula adalah koleksi (souvenir) dari mekdi sempena musim world cup...


menu kat kaunter order
...supaya senang nak pilih (harga
dah dikirakan) set coke contour glass




kertas advert lapik tray mekdi


*

brochure sempena world cup






table advert kat meja makan mekdi






benda bulat yang dok tergantung
kat cash register mekdi...


Zakumi, maskot world cup 2010...




...pada display happy meal FIFA World Cup Mekdi


dan inilah koleksi gelas coke contour
(yang tercantum tiga biji tu bukan apa,
sayang pula nak kerat)


fridge magnet yang diberi percuma setiap kali order delivery (tak pernah order pun, tapi diorang bagi...cheers)

2 comments:

iaryylr said...

Tahniah kerana Anda berjaya mengumpul Koleksi McD. Tang fright magnet tu baru sya perasan hari ini dalam blog saudara..

Spallan said...

terima kasih iaryylr. fridge magnet tu pun asalnya terjumpa kat tempat sos dalam mekdi, terus pi tanya kat kaunter. kalau tak terjumpa hari tu, harus sampai sekarang saya sendiri pun tak tahu...