Thursday, July 15, 2010

Mulder dan Scully II

Tak cukup dengan komik, Topps juga ada keluarkan set trading cards untuk peminat-peminat siri The X-Files. Set yang di bawah ini adalah dari musim ketiga dan telah dikeluarkan pada tahun 1997. Ada 72 kad semuanya dan kad (solo) yang last sekali tu adalah kad promo bagi set kad musim satu.










promo card

2 comments:

iaryylr said...

wah ngeri-ngeri juga trading kat ini, Bro Spallan, sekarang saya tengok cerita 'Fringe'... best jugalah.. .

Spallan said...

betul tu, agak horror juga kad set nih...cerita Fringe? terbaik tu bro. dah masuk second season sekarang ni...layannn