Tuesday, November 29, 2011

satu, dua, tiga, empat...

Jalan punya jalan, ternampak pula iklan besar ni. Ahaaa...ada souvenir fridge magnet daripada Kellogg's, "Collect all 4 now" katanya. Dalam hati aku, ini mesti ditaruh dalam kotak, goncang kuat mana pun tak dapat nak agak apa design dalamnya. Kalau beli empat kotak pun dah tentu dapat doubles, takde nak dapat semua lain nyer, ya tak. Jadi aku ingat pass sajalah. Tapi, hehehe drama melayu mest ada tapinya, sebelum beredar aku capai le satu, saja nak tengok...



Eh... rupa-rupanya, cornflakes ni di pek dua kotak sekali sebagai satu set dan di belakangnya, tu dia keempat-empat fridge magnet disertakan sekai gus. Ini sudah baik, beli satu pek sudah dapat semua fridge magnet, sudah complete. Jadi aku angkat la satu pek. Errrr, sekarang kenalah cari geng makan cereal pagi-pagi.....








4 comments:

najahismail said...

menarik. kotak mcm zaman dulu2. selalunya gambar ayam

iaryylr said...

cantik bro ! kena dapatkan juga nie...

Spallan said...

najahismail... memang menarik, design ni nampaknya lebih lama daripada design yang digunakan pada versi tinnya

Spallan said...

yeahhh bro iaryylr, musti angkat satu set...