Monday, November 28, 2011

sup Ah Weng.....

Yang ni senang. Mug souvenir dah terlekat pada produk yang dibeli, jadi tak perlu menapak extra ke kaunter khidmat pelanggan untuk ditebus. Mugnya pula siap dalam kotaknya sendiri, jadi bila dibawa dalam beg plastik boleh ganeh sikit terhantuk sana-sini, ada protection. Tapi, siapakah Ah Weng.....?







5 comments:

nikths said...

cantik!.maskot kot?
kat econsave, vono pun ada bagi mug,tinggi sikit dari yang dulu.

iaryylr said...

syabas bro, saya rasa ada dua, satu yang girl punya tapi sampai sekalang talak dapat lagi...

wawa said...

wah cantikya mug campbell. bro ada extra tak? saya ada mug campbell terbaru ada extra...boleh kita tukar22

Spallan said...

sorry bro, ada sebiji ni saja. rasanya mungkin ada lagi di offer di pasaraya sebab mug ni agak baru juga, dalam sebulan ni saja

wawa said...

setakat nie ..saya tak jumpa lagi...susah juga nak cari boleh saya kirim beli mug campbells kat tempat bro?