Monday, April 29, 2013

kopi oh kopi.....kopi O?

Pada hari Sabtu yang lepas, sekali lagi aku ke promosi sambutan ulangtahun Nescafé yang ke tujuhpuluhlima...



...cuma kali ini adalah promo yang diadakan di kedai biruputih di Puchong.



Seperti selalu, aku suka datang awal...time orang belum ramai. Bukan apa, senang nak ambil gambaq...hahaha.



Ok, ini dia syarat-syarat untuk dapatkan souvenir, beli banyak tu dapat yang tu dan beli banyak ni boleh dapat yang ini...tepuk dada tanya selera.



Tapi, kalau beli yang bawah ni, Cik Amoi kata no can do. Yang ini tidak dikira dalam jumlah belian untuk dapatkan souvenir sebab yang ni dah ada souvenir di dalamnya, dah ada mug. Aduhhhh, sayang sekali. Kalau tak barulah boleh dikatakan seperti kill two birds with one stone. Mug dapat souvenir pun sapu...hahaha.



Jadi, pilih punya pilih, pilih punya pilih....yang brown sugar ka, yang regular ka, versi Menu ka, versi ori ka...akhirnya belian aku cukup nas untuk membuat Cik Amoi tersenyum. Dan aku pun tersenyum jugalah sambil membawa pulang set souvenir ni.....



Set fridge magnet dengan nota.





Set coaster.  Dalam tin ada empat keping yang berlainan design.







Dan akhir sekali,
set empat dulangnya...





...design belakangnya.

7 comments:

Goh LinLin said...

Hebat lah u .....Semua dpt !

shootbirdhero said...

Nestle Malaysia gembira dgn adanya pelanggan macam bro.

iaryylr said...

syabas bro! saya gi sana hari Ahad... sapu semua... cuma mug tak sapu sebab nanti yakin dapat kemudian :)

nikths said...

wow syabas, tahniah.agak-agak terbang RM250 juga ni.

Mohd Azri said...

Wah..jeles tgk... good job bro..

Spallan said...

Goh LinLin...biasa-biasa saja :)

shootbirdhero...hahaha, amacam Nestle? kasi saya gembira pula...hehehe

iaryylr...terbaik bro, kasi complete semua. mug tu kita rilek dulu, mana tau ada offer baikkk punya...

nikths...wang memang dah terbang bro, yang melekat dan tak habih lagi, nescafe yang berbungkus-bunkus tu, hahaha...

Mohd Azri...tq bro

Kit_LiuBei_97 said...

Wah macam-macam ada, tapi poster memang tak kurang haha :p harap-harap saya boleh dapat poster-poster macam tu juga~...