Tuesday, April 23, 2013

.....tersengih dapat

WOW!!!.....Apa tu?


Inilah dia set tiga biji mug daripada KitKat. Nak kata baru keluar tu, idak le. Kalau tak silap aku keluar dalam dua tiga bulan yang lepas. Aku ni je yang baru nak post. 


Cara nak dapatkannya sama macam selalu. Kena lah beli sebungkus KitKat 2-finger, baru boleh dapat sebiji.



Tinggal lagi, aku tak beli apa-apa pun untuk dapatkan set ni...



Sebab...adik aku yang bagi aku semua ni. Yeeehaaa...thank youuuuu.


7 comments:

Goh LinLin said...

Cantik !

cikpuding said...

sy pon ader...tp satuu jerr laaaa...mmg cantek....

Spallan said...

Goh LinLin...tq

cikpuding...sempat lagi kot nak complete, baru boleh buat minum dengan member-member :)

Goh LinLin said...

Makin lama i tgk makin jelesssss!! Eeeee very geram.haha

Kit_LiuBei_97 said...

Goh LinLin, tak payah geram-geram la haha kalau nak boleh kumpul sendiri haha...

nikths said...

promo sekarang masih ada lagi.

Spallan said...

Goh Linlin...memang lawa ni, dan berat

nikths...betul tu bro, masih ada lagi di sesetengah pasaraya