Tuesday, April 16, 2013

Yuean Biao, Leon Lai, Robin Williams, Julia Roberts dan rakan-rakan...

Kad ucapan Selamat Tahun Baru Cina dari tahun 1992. Aku rasa aku dapat kad ni daripada kawan aku yang dulu bekerja di Cathay Organisation Sdn Bhd. Best juga lepak dengan member aku ni time dia bekerja, merasa juga la dapat tengok wayang free. Tapi yang paling best, dapat jadi tukang jaga tiket kat pintu masuk panggung. Hahaha...dapat koyak tiket orang je, nasib bukan yang bawa lampu suluh nak tunjuk tempat duduk.




...filam mana yang sudah anda tonton?



3 comments:

Goh LinLin said...

Hot shots. That man with specs is crazy funny. Like your blogs new look !

Kit_LiuBei_97 said...

benda lama tapi nampak baru!

Spallan said...

Goh LinLin...thanks. Hotshots, mengkelakarkan filem Top Gun, hehehe. Simply superb.

Kit_LiuBei_97...dah lama simpan dalam kotak, bila keluar nampak macam baru