Saturday, June 11, 2011

'09 Ford F-150

Satu lagi yang aku dapat free (promo beli tiga free satu). Biasanya yang free tu bukannya kita boleh ambil dari rak HotWheels tapi yang nak di bagi free ini sudah diasingkan dan kita hanya boleh memilih daripada apa yang telah ditetapkan. Kalau boleh ambil dari rak barulah best, dah tentu pilih yang terbaru saja. Jadi dalam beberapa yang ada tu aku pilih '09 Ford F-150 ini, model HotWheels keluaran tahun 2010.














2 comments:

iaryylr said...

Tescoblue yang masih jual RM5.53, TAPI KALAU BRO BELI 3 PERCUMA 1, Memang best angkut banyak, he he he!, hari ini lepas gian beli 1 jer, nak cari 2011 punya volkswagon, masa mula keluar tu ada kat hijaukuning bukit tinggi klang, tetapi malas nak beli sebab diorang suka stepler plastik tu sebab untuk elak dari dikopek budak dan orang dewasa yang suka mencuri mainan, nak beli kat k4 shah alam, diorang pula potong side untuk simpan dalam bekas plastik box tu, kalau kat jj klang diorang tampal pula sticker harga. apapun kita layan hotwheel nie o.k...

Spallan said...

biasanya jusco yang rajin buat beli 3 free 1 ni, kalau harga murah, macam bro cakap le, tescoblue yang dok buat. tampal sticker harga boleh terima lagi bro, boleh cuba kopek pelan-pelan, tapi yang macam k4 dok buat, kasi potong kad sebab nak masuk plastik box, yang tu memang tak boleh terima la bro.....kira sudah rosakkk. ok la bro, kita layan hotwheels.....