Tuesday, June 7, 2011

banyak pakai minyak hitam ni....

Pada bulan April yang lepas aku ada post pasal gelas Shell ni, masa tu baru dapat sebiji. Sekarang adik-beradik dia semua dah masuk kotak dengan bantuan seorang rakan, terima kasih. Jadi hari ni kita layan gelas Shell dengan hero-hero racing mereka.
































































5 comments:

iaryylr said...

Cayalah Bro! Bagus!, Tapi kalau ada terjumpa lagi bolehlah tolak kat kita o.k, he he he... 1 pun belum dapat lagi.

Spallan said...

ok bro no problem, promo masih on sekarang ni, bila dah habis promo nanti boleh cuba adjust...

iaryylr said...

thanks Bro, kalau ada nanti bolehlah kita kira kos project ini nanti, he he he...

Spallan said...

boleh tu, tada hal...

nikths said...

saya pn baru dapat 1 Tipo 500 1952 beli minyak 3L kancil