Monday, November 22, 2010

Betul-betul free...

Ini baru dikatakan betul-betul punya percuma. Tanpa membeli apa-apa yang layak mendapat souvenir tau-tau je gadis di kaunter perkhidmatan memberi aku dua bekas ni. Pada penutupnya tertera jenama Berri. Aku rasa ini produk jus buah-buahan. Macamana pun, bila ditanya kena bagi saja bekas-bekas ni, dia memberitahu yang diorang tengah nak clear stock, ooooh begitu...





11 comments:

Fitri Osman said...

bro..

simpan cap liner tuan cantik tu...heeheehee...

Spallan said...

yessir, sudah tentu
...yeeeehaaa

Blues Riders said...

untung la dpt percuma.. mungkin gadis di kaunter perkhidmatan tu dh cukup kenal dgn bro spallan.. hehe..

Spallan said...

ahaaa, itu boleh mengundang mara bahaya...hehehe

Rasli Jaafar said...

ada untung tokey manyak senyum...

boyarque said...

bro spallan, ko nyer lucky star mmg selalu shining ler. Always at the right place at the right time... ;P

Spallan said...

bro boyarque, itu lah dia yang dinamakan rejeki collector, alhamdulillah...

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor. hobi sama boleh la melor jadi gang ya dan nice blog

Spallan said...

salam perkenalan melor dan selamat datang. jadi gang? boleh, no problem, sama-sama kita teruskan hobi mengumpul ni...

Spallan said...

bro rasli, yeahhh senyum selalu...

nikths said...

wah bro manyak untung la ini bulan,murah rezeki.