Tuesday, November 30, 2010

Nutrifres

Ini adalah Fruit Juice Concentrate keluaran Nutrifres. Kalau nak diikutkan, ada bermacam-macam perisa. Banyak mana gambaq buah yang ada pada paper cup tu, banyak tu lah (mungkin lebih) perisa buah yang dia ada. Tapi.... ada tapi la pula ya. Tapi aku sempat try kiwi saja, kalau try banyak-banyak dan tak beli tak syok la pula...



2 comments:

Beveco Beverage said...

Hi,

Terima kasih mempamerkan cawan Nutrifres pada blog anda. Hebatnya koleksi anda.

Kami juga pengedar Nutrifres di Lembah Klang, tahun ni kita akan lancarkan Nutrifres Premium Grade Juice Concentrate. Kami juga menawarkan jus dispenser secara percuma untuk pengusaha f&b. Jika ada kawan yang berminat boleh hubungi kami. Untuk maklumat lanjut boleh layari website kami. Terima kasih.

Beveco Beverage
http://www.bevecobeverage.com/jus-minuman-nutrifres/

Beveco Beverage said...

Nutrifres