Monday, November 15, 2010

Mug A&W

Sewaktu ke restoran A&W pada hujung minggu, ternampaklah akan iklan dibawah ni. Katanya, "World Hunger Relief 2010. Your donation goes directly to feeding people. World Relief hunger Campaign helps provide food and relief globally in an effort to support growing population of malnutritioned and starving children and adults." Lepas tu ada pula gambaq mug A&W kat sebelah. Hmmm, membeli mug sambil beramal. Jadi apalagi, mai secawan...!!! Ooops, mai sini satu mug.





perbandingan dengan mug "large"



borang maklum balas...saja ambil buat souvenir


6 comments:

jakionline inc said...

boleh mabuk kalau habis pekena yg large tu.

iaryylr said...

Bro , boleh beli 1/2 dozen nie syok nya!

Rasli Jaafar said...

Ada lagi ke? mai secawan!kwn2 apa lagi moh kita jember Mug tu he he

frightrice said...

Check it out petang ni :)

Spallan said...

bro jaki, bukan setakat mabuk, kenyang air pun bolehhh...

bro iaryylr, kalau ada 1/2 dozen boleh ajak bro jaki mabuk root beer, hihihi

bro rasli, masih ada lagi bro, ayuh membeli sambil beramal...

bro frightrice, mesti check it out and angkat a few samples...

iaryylr said...

hi hi hi! , mata saya salah nampaklah.. ingatkan 2.90 rupanya 7.90... sambar 2 jer tak cukup sen.. ha ha ha!