Wednesday, December 8, 2010

Gelas Sunquick

Sebiji gelas Sunquick yang aku ada. Tahun bila, aku tak pasti. Mungkin rakan-rakan dapat membantu...





3 comments:

Rasli Jaafar said...

Nampak mcm oldskool je gelas ni Bro..

iaryylr said...

Paten gelas lama entah tahun bila, saya agak akhir 80an atau awal 90an kot kot saja, saya ada satu paten gelas ini warna oren. Dulu sunquick sering menggunakkan pinggan,mangkuk,gelas popular sebagai free gift,cuma bezanya ada logo atau perkataan sunquick atau emboss logo atau kedua-duanya sekali... kan? kan? kan?

Spallan said...

bro rasli, memang nampak oldskool dan simple

bro iaryylr, betul, betul, betul...hahaha. tq for the info bro.