Tuesday, December 14, 2010

Tak perlu sensitif lagi...

Colgate Sensitive Pro-Relief, ubat gigi yang dikatakan mampu memulihkan gigi yang sensitif. Sewaktu bertandang di booth Colgate ni, Brader Promo ada bertanya sekiranya aku nak try, dia boleh tolong apply-kan. Dalam hati aku, Cik Amoi takde ke yang boleh tolong...hahaha. Dalam keasyikan dia dok bercerita tentang kehebatan ubat gigi dia, aku terpandang pula akan benda lain yang mampu menghilangkan sensitivity naluri seorang collector. Ahaaa, mug kaca ala-ala lutcahaya yang mempunyai tudung kedap udara yang sangat menarik. Dengan itu, maka setakat itu sahajalah penjelasan Brader Promo.....terima kasih.




3 comments:

boyarque said...

Hahaha...kalu ader amoi, banyak lagi tempat sensitif aku suruh dia gosok! Mwaahahahahaah!

iaryylr said...

Bro, banyak betul promoter amoi, kat sini promoter nyonya banayaklah... hua hua hua.. mana nak dapat....

nikths said...

ya bro Iaryylr,kalau nyonya payah sikit nak 'ayat' banyak songeh