Friday, June 22, 2012

betul...betul...betul...

Masa aku mula perasan iklan KFC yang menawarkan figura Upin dan Ipin ni, aku ingatkan nak biarkan berlalu begitu saja. Tapi mengenangkan karakter yang ditawarkan adalah dari siri animasi anak tempatan, dan figuranya pula agak kemas buatannya, maka aku pun kumpul le juga. Habis set A, B dan C aku cuba..... hahaha. Layannn.....









4 comments:

DINEE said...

saya berpeluang yang no 2 je..kaler biru..kat tempat saya sume dah sold out..mulanya nak simpan tapi kesian kat anak..bagila dia main..apapun Upin Ipin kebanggaan dunia animasi tempatan..berbaloi dikumpul.

edilelly said...

terbaik.. semalam makan kfc tak teringat nak beli benda ni.. kalau ada rezeki nak g beli gak le.. comei sgt2..

Spallan said...

DINEE...memang sold-out upin dan ipin ni, ramai betul yang minat rupanya...

edilelly...syok juga dapat satu set ni bro, kalau dapat sekali dengan display (kadbod) pun baik juga...

Muhamad Hidhir said...

Nak Jual ke figura ini sya nk beli..