Friday, June 8, 2012

sejuk...sejuk...tahan sejukkk

Dalam keadaan kehidupan aku yang ketika itu tenang lagi aman, tiba-tiba sekali lagi aku diganggu dengan kemunculan barangan serba merah dengan coretan putih. Aku ingat aku dah terselamat, boleh buat dono jer. Tapi kemunculannya di blog rakan collector seperti di blog Iaryylr dan juga pada koleksi geng collector yang lain, di tambah pula setiap kali ke kedai hijaukuning, dia asyik dok menggamit aku suruh bawa dia pulang...akhirnya aku terpaksa akur juga dan langsung membawa balik sebungkus.....


Tapi, bukan semudah itu dapat aku mengajaknya pindah ke rumah aku. Haaa...ada syaratnya. Ada pengeras yang perlu dipatuhi. Aku kenalah beli pek di bawah ni...




...bukan satu tapi dua, barulah dia berjanji nak ikut aku balik rumah. Hehehe...sebenarnya, syaratnya kenalah beli barangan ayaq ni bernilai limabelas ringgit ke atas lepas tu barulah boleh claim satu free  souvenir. 


Dan inilah dia souvenir-nya,
Coca Cola Cooler Bag.



Memang ngam sangat untuk diisi 6-pack tadi untuk dibawa ke rumah teman yang ambil channel astro Euro 2012...hehehe.



errrrr....yang kat bawah ni baru betul-betul free, tak payah beli apa-apa, terima kasih noooo bagi poster kadbod ni...


5 comments:

shootbirdhero said...

Finally it's here...haha

Koleksi Aku Punyer!!! said...

haiyaaaa...siap dapat poster kadbod coke lagi tuh...mmg terbaikkk rrr bro!!!

fairus said...

MEMANG TERBAIK...

Spallan said...

shootbirdhero...ahaaa, at long last

Koleksi Aku Punyer!!!...hehehe, jenuh nak meng-adjust

fairus...yeahhh

edilelly said...

terbaik bro.. saya pun baru dapat semalam.. menarik tuk disimpan ni.. masih banyak lagi kat giant masa g semalam..