Wednesday, June 20, 2012

gila kentang ka kentang gila...?

Kat Kelana Jaya ni ada satu kompleks membeli-belah yang baru dibuka pada hujung bulan lima hari tu. Dan seperti orang lain juga, aku pun takde le nak lepaskan peluang untuk pergi. Biasa la, kompleks baru buka, macam-macam yang baru dan tak kurang juga souvenir yang free....kah kah kah, sampaikan parking pun free.... 

Ok, ronda punya ronda, kaki pun penat dan bila naik ke perut, dia pun mula le jadi lapar. Maka menapaklah aku ke area makanan pula dan terus terpandang akan kedai Crazy Potato ni. Yang menangkap minat aku sebenarnya adalah paper cupnya yang besar-besar, setakat kentang tu biasa saja le. Terdapat beberapa saiz bila nak order kentang ni (mengikut menu).

ada yang kecil...


ada yang bersaiz sedang
(maaf, nampak sama je dengan yang atas, kamera koman...)


...dan ada saiz abang long
(...yang kiri sekali)


Bila makan kentang ni, kalau aku mesti ada air minuman, kalau tak ada chan la nak tercekik kentang...hahaha. Dan ini dia paper cup-nya. Besaaaar.....



.....ok, duduk elok-elok semua ya
(bersedia nak masuk kotak)


4 comments:

fairus said...

KAT MELAKA RASANYA TAKDE KEDAI NI.. TAK PERNAH TAU PUN..

iaryylr said...

wah bro, jangan masuk kotak dulu! nie raya dah dekat, kita orang nak minum minum guna paper cup tu!

nikths said...

cup 100+ tu cantik.Bolehlah digandingkan dengan air botol dan beg 'Road to London'.

Spallan said...

fairus...mungkin baru, ini pun pertama kali saya jumpa.

iaryylr...hahaha, boleh-boleh tapi nanti tak sempat makan dah kenyang minum air :)

nikths...betul tu bro, memang ngam sangat