Monday, June 11, 2012

memang tak tahaaaaan...

Baru saja beli Coke..... dah kena beli lagi. Bukan sebab dah habis kena minum, atau pun habis di jamu tetamu tetapi sebab souvenir-souvenir ni yang tiba-tiba muncul, sama naik dengan Euro 2012 yang baru saja berlangsung.....aduuuhhhh.

Jadual (poket) perlawanan bolasepak UEFA Euro 2012, bahagian depan...




...dan belakang.




Hmmm...apa pula ni?


...siap ada straw-nya sekali.


Ahaaa...straw itu digunakan untuk menghembus udara ke dalam kedua-dua benda plastik bawah ni. Bila penuh diisi udara maka jadilah dia seperti dua batang yang digunakan sewaktu menyorak pasukan kegemaran yang sedang bertanding.....


Yang ni pula, pasti semua dah tahu kan... Boleh kasi tangan jadi besar, senang aku nak angkat dan susun kotak-kotak aku nih....hahaha...




7 comments:

edilelly said...

terbaik bro.. memang banyak koleksi coca cola bro lepas ni.. saya tak jumpa lagi benda2 ni.. area mana dapat benda2 ni semua?.

fairus said...

SAYA TAK MINUM COCA COLA, SEBAB TU SAYA TAK KUMPUL COCA COLA.. TERASA RUGI PULAK..

HATI BERBELAH BAHAGI ANTARA PRINSIP DAN HOBI....

iaryylr said...

aduh bro mana dapat pulak nie???...

Koleksi Aku Punyer!!! said...

mana dapat ni bro??info plzssss

Spallan said...

fairus...tak minum takpa, boleh beli untuk kawan-kawan miinum, souvenir simpan sendiri :)

edilelly, iaryylr, Koleksi Aku Punyer!!!.....semua ni saya dapat dari Giant Kelana Jaya ahad lepas. Syaratnya kena beli ayaq Coke minimum RM15 dan lepas tu kena main game "bola masuk lubang". Tapi macam biasalah, mau ayat sikit jadi dapatlah skip main game dan terus ambil souvenir saja (serba satu pula tu...hehehe).

Koleksi Aku Punyer!!! said...

Terima kasih di atas info...Giant kt KL nampak mcm meriah je dia nyer aktiviti...giant kat sini hanya jadi tempat membeli belah je...hu3

Spallan said...

...mungkin belum sampai lagi bro. tournament pun baru mula, sikit lagi mari le tu. :)