Saturday, June 23, 2012

burung dari syorga...

Beli beras Birds of Paradise, dapat pula sudu ni. Bukan satu tapi dua. Kenapa ya? Takpalah, bak kata orang putih....."who's complaining?" 







5 comments:

iaryylr said...

ini promosi awal tahun hari tu ke? ingatkan tak ada logo birds of pradise rupanya kat belakang di press :)

nikths said...

syabas bro.ini macam senduk nasi.Alamak menyesal pulak tak ambil hari tu,ingatkan sama mcm yang dulu.Yang dulu saya dapat sudu dan garfu.

Spallan said...

iaryylr...tak pasti bila mulanya tapi saya dapat dalam awal bulan ni

nikths...saiznya besar sikit daripada sudu tapi kecil sikit daripada senduk nasi. nak guna sebagai sudu lauk memang ngam. masa beli hari tu tak takda pula tulis mana-mana ada offer ni.time dok belek baru promoter datang beritahu ada offer...hmmmm, taktik...taktik...

shootbirdhero said...

Bro. Beras BOP jenis beras tempatan, siam atau beras wangi? Nak pergi hunting jugak. 10kg pack kan??

Spallan said...

shootbirdhero...bro, yang ni beras birds of Paradise Somalia Brown Rice