Friday, June 29, 2012

hitam itu menawan...

Sempena filem Batman terbaru, The Dark Knight Rises yang bakal ditayangkan bulan Julai nanti, ini dia gelasnya yang baru aku dapat setelah pekena set pizza Domino's...

Kotak hitam putih...




...dan gelasnya yang agak berat.



Dari logo Batman tu...



...boleh dilihat perkataan
"The Legend Ends".


Tu dia, imej sepenuhnya yang berada di dalam gelas. Kalau mengikut siri komik, si Bane (dalam gambar tu) adalah penjahat yang berjaya menewaskan Batman dengan menyebabkan kecederaan yang amat teruk sehingga Batman tidak dapat beraksi lagi dan terpaksa digantikan oleh bukan satu malah dua orang yang tampil untuk memegang "mantle of the Bat", iaitu Jean-Paul Valley dan Dick Grayson. Kalau nak diceritakan, tak cukup segelas, mau beberapa gelas dan beberapa biji pizza baru boleh selesai..... hahaha. Takpalah, mari kita sama-sama tunggu filemnya nanti, pasti best...



Gelas dari jenama Ocean (Thailand)


Iklan promosi dan baucer diskaun...



...serta kotaknya sekali.


6 comments:

fairus said...

SAYA HANYA MAMPU MANGATAKAN.. "TERBAIK"

nikths said...

berbaloi la juga melabur RM60.00.Syabas bro.Dah dapat rabu lalu.

Spallan said...
This comment has been removed by the author.
Spallan said...

fairus...tq

nikths...memang berbaloi, sayang poster je takda. tapi takpa, hari masih siang, kita tunggu..

iaryylr said...

hari tu pergi amppangpoint, baru nampak benda nie, tapi ambil iklan promosinya saja , itupun tinggal 1 dan kemik,syabs bro dapat lengkap set, flyer, kotak dan gels :)

Spallan said...

iaryylr...tengah aim posternya, kalau dapat...bessssst