Wednesday, October 13, 2010

Das Auto...?

Hotwheels telah mengeluarkan set Volkswagen ni pada tahun 2008. Ia terbahagi kepada beberapa set lain seperti California Local dan Rat Rods. Aku collect ni pun sebab kenderaan-kenderaan VW banyak membawa kenangan silam. Contohnya van yang dibawah ni (dulu panggil van aje). Ni lah van yang membawa aku ke sekolah waktu kecil dahulu. Dan VW Beetle pula, terkenang sewaktu baru dapat lesen memandu. Selalu pinjam Beetle member...












2 comments:

iaryylr said...

Bro, saya pun kumpul VW, entah mengapa model ini begitu menarik dan unik...

Spallan said...

tu lah dia, saya nak buka pun rasa sayang. ni model scale 1:50 bro, besaq sikit dan cun. kasi posting bro punya collection, mesti mengancam