Wednesday, October 6, 2010

merah macam nescafe, tapi bukan...


Perkara yang sering berlaku. Pergi pasaraya nak beli barang dapur, last-last terselit juga barang penambah koleksi. Inilah dia souvenir terkini dari Kit Kat. Mungkin sebahagian daripada promosinya sempena menyambut ulang tahunnya yang ke-75. Apa-apa pun dua tiga biji dah berjaya diselamatkan...
.




14 comments:

iaryylr said...

Bro cantek giler, kena cari ni, pecah tabung!!!!!!!

Spallan said...

cantik menggoda sukma...hehehe

iaryylr said...

Bro bulan puasa hari itu cadbury ada keluar mug promosi, tapi terlepaslah sebab dia buat kat meja pasaraya... ada goody bag dan mug dalam kotak, kalau ada boleh lah posting ya!

Spallan said...

ada perasan juga promo tu tapi masa tu yang ada cuma dia pasang studio untuk ambil gambar "special" cadbury, takda nampak pula mug cadbury. kalau ada seharusnya sudah ditawan bro.... takpa, kot geng lain ada, kita tunggu....

lan_ax said...

adeh2.. nasib baek blom start jd hobi sy lg.. kalo dh start, memang masak sy.. tp minat tu dh start.. hobi yg ada skarang pn x khatam lg =_='
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Spallan said...

takpa bro lan_ax, pelan-pelan hobi ni akan meresapi jiwa mu....hihihi

nikths said...

mengancam memang de boom bro...dulu kit kat keluarkan mug mcm yang biasa je.Skrg dah nampak ada perubahan mcm nescafe buat.Ni nak kena pergi ni tp paling cepat pn hari sabtu ni.Memang dah lam tak pergi Tesco dan Jusco,lubuk barangan percuma terutama mug he he he....

Rasli Jaafar said...

kat sini Takde Tesco...susah gak la nak dapat..hu hu takpe kalau ada rezeki tak lari kemana..

jakionline inc said...

mug dapat, cuci mulut dapat, cuci mata pun dapat .. hehe

iaryylr said...

Saya rasa mug ini cuma di jusco seperti bag di petronas & tin di giant... mungkin tesco atau stesen minyak lain pun ada kut? bagaimana dengan carefour.. entahlah, tapi puas dapat mug nie he he he!

Spallan said...

bro nikths, betul bro, lebih2 lagi dengan design yang menawan, kena bergerak cergas...

bro rasli, try cari kat jusco bro, rasanya kat tesco takda

bro jaki, yeahhh, kenyang perut pun dapat (dok balun ceklat)

bro iaryylr, rasanya ni taktik diorang ditribute gift kit kat ni. macam you cakap, beg di petronas, tin di giant, dan sekarang mug pula di jusco. mana tau besok2 kat tesco dan carrefour keluar benda lain pula. sama-sama kita nantikan...

nikths said...

hari ni rezeki mug kit-kat tak sampai kat aku.Beli 2 pek kit-kat dapat mug darlie.awek kaunter kata mug merah tu tak ada,pelik aku kat rak tulis dpt mug free kalau beli kit-kat.Dahlah dpt mug lain, 1 biji je dpt.Bertekak juga sekejap pastu aku belah,orangramai asyik pandang2 naik segan pulak aku.

Spallan said...

aduuuh, tak tau la apa nak cakap, menyayat bro, sudah beli barang tapi souvenir tarak, bergegar jiwa... sedikit tips bro, biasanya walau pun kat dalam kedai ada tulih boleh dapat barang souvenir, saya pi check dengan customer service dulu betul ada ka tidak. kalau ada baru saya beli..... horror beb kalau souvenir takda. sabar nooo...

nikths said...

TQ bro spallan