Friday, October 1, 2010

Nescafe Body Partner

Terdapat empat perisa dalam rangkaian produk Nescafe Body Partner ni iaitu 3in1 Hi-Calcium Milk, Breakfast, Tongkat Ali & Ginseng dan 3in1 Kacip Fatimah & Collagen. Macam-macam perisa, macam-macam warna (mugnya). Kalau ditanya yang mana dah dibeli, hehe maaflah belum sempat lagi, tapi kalau bab testing, sudahlah dan ni lah dia cup yang digunakan waktu promosinya...
.



5 comments:

lan_ax said...

menarik la bro koleksi2 cawan nescafe ni sume.. susah nak dapat ni.. congratz..

iaryylr said...

Bro syabas! nampaknya banyak juga yang saya tertinggal, he he he, syok tengok paper cup!

Spallan said...

tq bro lan_ax & bro iaryylr. collect paper cups ni pun boleh layan juga. udah le free, design pun agak menarik...

nikths said...

aku pun dah gila nak kolek paper cup,dulu tak terpikir la pulak.

Spallan said...

apa lagi bro nikths .....jom kumpul (pinjam tag line noooo)