Saturday, October 30, 2010

Fruit Tree oren pula...

Bulan lepas aku ada posting pasal ayaq oren Fruit Tree ni. Beli dua botol dia bagi souvenir satu beg kain dan fridge magnet gambaq ayaq Fruit Tree Apple. Kali ni, melalui proses yang sama, aku dapat lagi beg kain tu cuma fridge magnetnya gambaq oren la pula.
.
Setelah melakukan sedikit penyelidikan dengan Cik Amoi yang menjalankan promosi, rupanya ayaq Fruit Tree cuma ada perisa Oren dan Epal saja yang datang dalam botol bersaiz 1.5lt. Kalau dalam saiz kenit yang lain ada macam-macam perisa lagi. Patutlah fridge magnetnya ada dua jenis ni saja. Itu pun nak dapatkan ni bukannya senang. Cik Amoi kata kena main game dulu, kalau kena baru boleh dapat. Aduh, terpaksalah keluar ayat-ayat mengenai bulan dan bintang barulah dapat skip kena main game tu...




2 comments:

iaryylr said...

Bro, saya tak dapat main sebab dah cukup pemenang, dapat beg jer

Spallan said...

tak payah main bro, minta jer kat Cik Amoi promoter tu (senyum mau lebeh bro, hehehe...)