Tuesday, October 26, 2010

Milo Fuze

Hari tu aku sempat merasa Milo Fuze ni. Macam-macam perisa ada, Original, Oligofructose, Mocha, Cereals dan Ais Kool. Yang membezakannya dengan Milo biasa, yang ni adalah dari jenis 3dalam1, campur air sudah boleh telan, tak perlu campur benda lain. Rasanya? Boleh tahan...
.
Paper cup ni pula adalah yang digunakan masa promo hari tu. Aku dapat rasa yang Mocha, versi panas. Sambil dok test tu sembang-sembang le dengan tukang promo, kecek sikit nak minta souvenir paper cupnya yang banyak, dan inilah hasilnya.....tenkiu.




.
terima kasih bro promo...

4 comments:

Rasli Jaafar said...

wah...banyak tu..untuk betul kalau jumpa tukang promo yg spoting he he

Spallan said...

yeahhh, betul tu. bukan senang nak dapat sekali banyak...

iaryylr said...

Pergh, milo cup ini rasanya belum ada, nie happy birthday nanti boleh guna papercup ini, Syabas!

Spallan said...

guna masa b'day party, bagus tu... hehehe