Saturday, November 6, 2010

Order saja, susu sampai...

Fridge magnet ni aku dapat masa promosi susu segar F&N Magnolia. Cik Amoi kat booth kata, boleh order susu nanti diorang akan hantar terus ke rumah. Wah, bagus tu, tak perlu ke pasaraya lagi. Errr, tapi kalau tak ke pasaraya, takde la souvenir lagi, hmmmm.....
.
Sedikit promosi, kepada yang ingin mengorder,
cubalah menelefon nombor yang tertera...

2 comments:

iaryylr said...

ye lah bro, tak ada free gift pula nanti kalau call , tapi boleh tanya juga. Saya tak call order sebab tak dapat fridge magnet nie, ha ha ha!

Spallan said...

yeahhh, free gift tu penting juga...