Wednesday, November 3, 2010

Paper Cup Aiskrim 4

Aiskrim ni, bagi aku memang sedap. Tak tahulah kalau elemen dapat makan free mempengaruhi hayunan statement yang aku tulih ni tapi, first time aku makan kat rumah makcik aku hari tu, mmmmmemang best, hehehe. Oh ya, cup ni dapat dari Cik Amoi promo (bukan dari makcik aku...).

2 comments:

iaryylr said...

Bro, aiskrim nie pun sedap, saya tak ada paper cup yang ini! hu hu hu..

Spallan said...

memang sedap bro. cup ni ada dua versi, saiz yang normal dan saiz macam cup maggi you punya tu