Monday, November 8, 2010

Star Wars & KFC/Pizza Hut

Tumbler dan karakter Star Wars ini adalah hasil kolaborasi KFC/Pizza Hut dan Star Wars. Aku dah tak berapa ingat macamana nak dapatkan tumbler semua ni, samada beli air sahaja boleh dapat atau mungkin kena beli set meal baru boleh memperolehinya. Tahun keluarannya pula, kalau betul la yang ni keluar masa Star Wars Episode 1: The Phantom Menace (maaf, asyik tak ingat jer...), maka tahun keluarannya adalah pada tahun 1999. Walau bagaimana pun set ini adalah complete, empat ketoi semuanya. Tumbler ada, karakter ada, straw pun ada...tapi ayaq dah habih minum daa.





2 comments:

iaryylr said...

Wah lama dah barang ini..., Syabas Bro!

Spallan said...

bro, kalau dia offer lebih banyak karakter pun bagus juga...