Monday, December 13, 2010

Cream Cheese...

Sekali pandang, agak bergoyang jiwa melihatkan bagel yang disapu mewah dengan cream cheese. Tunggu untuk dimakan saja...


Dua kali pandang, cari pula logo yang mengizinkan aku untuk membawanya pulang...


Sebenarnya bukan gambaq bagel saja yang mengganggu gugat aliran pandangan. Ahaaaaa..... ada souvenir pisau sapuan cheese rupanya.



Tatura ni setahu aku adalah jenama mentega, mungkin dari kompeni yang sama...


5 comments:

cikpuding said...

laaaa kiutnyaa benda alah tuuu.....xder xtra ker..?...:P

MOH KEMBARA said...

Salam Spallan, ada apa2 yg Akak buleh contribute utk koleksi awak?

Spallan said...

aduuhhh, takda spare la cikpuding. ni pun dok gagah nak perabih satu tub cream cheese ni (dengan harapan boleh sambar sebiji lagi...) tapi kalau cikpuding berminat boleh check it out kat tesco

Spallan said...

Salam Moh Kembara. Itu adalah suatu offer yang boleh mengundang mara bahaya. Barang free memang kegemaran saya...hahaha, gurau saja. Kalau ada apa-apa yang Akak nak contribute-kan, saya sedia menerima, terpulanglah kepada Akak. Tq

alin0ne78 said...

chop!!
itu tanda halal bukan versi JAKIM ..
mengundang bahaya jugak tuh