Monday, December 13, 2010

Mooooo.....

Beli sekotak susu Dutch Lady versi sejuk ni, dapatlah satu coaster plastik sebagai souvenir...


Design yang agak menarik dan kelakar...


Tapi yang lagi kelakar, aku berjaya minta extra dari Cik Amoi..... yahoo!!!

6 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Spallan, comey gak coaster tu. Adik ni collect satnika benda ke? Pastu masuk kotak. Tak rosak ke, makan dik lipas?

deaf-angel said...

apa ko dah ayat cik amoi tu?
memang lawa dan kelakar coaster ni

iaryylr said...

coaster nie dari bulan 11 tapi saya masih belum terbeli lagi, dapat 1 jadilah.. he he he!

Spallan said...

Salam Moh Kembara, saya collect yang berkenan dan yang termampu saja. Bila dapat, dok belek sat, bungkus dalam plastik, selotep dan bubuh dalam kotak. Kalau lipas mai, nasib la....hihihi

Spallan said...

wahhh, bro maiden sudah mari sini... ayatnya? janji nak minum susu tiap-tiap pagi la...hehehe

Spallan said...

bro iaryylr, saya baru nampak minggu lepas, terus sambar takut kehabisan